Κλείνει το εμβληματικό Γιασεμί στην Πλάκα

Κλείνει το εμβληματικό Γιασεμί στην Πλάκα

Το Γιασεμί στην Πλάκα κλείνει έπειτα από 16 χρόνια λειτουργίας, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εμβληματικής εποχής. Το Γιασεμί υπήρξε, επί 16 χρόνια, ένα στέκι αναφοράς στην Πλάκα, συνδυάζοντας την ομορφιά των γιασεμιών στα σκαλάκια της Μνησικλέους με νόστιμα γλυκά και παραδοσιακά ροφήματα. Η στιγμή που ήρθε να κατεβάσει ρολά, σημάνει το τέλος μιας μακρόχρονης πορείας, καθώς η επιχειρηματίας Μαρίζα Κουζέλη ανακοίνωσε την απόφαση αυτή μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook, αναδρομώντας στην ιστορία του αγαπημένου καφέ.

Από την έναρξή του, το Γιασεμί δημιούργησε μοναδικές στιγμές για φίλους και οικογένειες, προσφέροντας γέλιο και έρωτα. Αξιοσημείωτο είναι ότι το καφέ άνοιξε τις πόρτες του το Μεγάλο Σάββατο του 2009, με μια απλή τελετή που σηματοδότησε την αρχή μιας διαδρομής γεμάτης γεύσεις και συναισθήματα. Η επιχείρηση διαμορφώθηκε σε ένα σημείο συνάντησης που γέννησε αναμνήσεις και συνδέθηκε με τις ζωές των θαμώνων της.

Η Μαρίζα Κουζέλη δήλωσε ότι οι κύκλοι κλείνουν, όμως οι αναμνήσεις και οι σχέσεις που χτίστηκαν στο Γιασεμί θα παραμείνουν ζωντανές. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, προαναγγέλλει νέα σχέδια, όπως ένα delicatessen στην οδό Ηρακλειδών 7, με στόχο να προσφέρει τη μοναδική εμπειρία της κουζίνας που δημιουργεί συναισθήματα.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play