Κρήτη: Τιμώμενη Γαστρονομική Περιφέρεια στην online Greek-France Alternative Tourism & Gastronomy Workshop

Η περιφέρεια Κρήτης, θα συμμετάσχει ως Τιμώμενη Γαστρονομική Περιφέρεια στην online Greek-France Alternative Tourism & Gastronomy Workshop η οποία θα διεξαχθεί από 13 έως 15 Απριλίου 2021.

Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη ψηφιακή εκδήλωση θα συνδυαστεί με οργανωμένες διαδικτυακές εμπορικές Β2Β συναντήσεις, μεταξύ των εκπροσώπων των Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων και αγοραστών της γαλλικής αγοράς.

propoli

Οι συμμετέχοντες, παραγωγοί – τυποποιητές της Κρήτης θα έχουν τη δυνατότητα μέσω ειδικής επαγγελματικής πλατφόρμας, να δημιουργήσουν το εξατομικευμένο προφίλ της επιχείρησής τους, μέσω του οποίου θα παρουσιάσουν, θα προβάλουν και θα προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Σε δήλωση του ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα, Μανόλης Χνάρης αναφέρει: «Παρά τις αντιξοότητες που έχουν προκύψει, συνεχίζουμε ως περιφέρεια Κρήτης, να στηρίζουμε την εξωστρέφεια των παραγωγών και των επιχειρήσεων του νησιού μας αλλά και την ισχυροποίηση της παρουσίας μας στην Γαλλική αγορά. Η συμμετοχή μας, στη συγκεκριμένη εκδήλωση ως Τιμώμενη Γαστρονομική Περιφέρεια, αποδεικνύει ότι η κρητική κουζίνα και διατροφή αναγνωρίζεται διεθνώς όπως και η ποιότητα των προϊόντων μας».

Προώθηση των ελληνικών προϊόντων σε Γάλλους αγοραστές

Οι συναντήσεις που θα υπάρξουν, στην online Greek-France Alternative Tourism & Gastronomy Workshop θα δώσουν τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να προωθήσουν τα προϊόντα τους και τις γαστρονομικές τους προτάσεις στους συμμετέχοντες αγοραστές της Γαλλίας, και συγκεκριμένα, σε εγχώριους και διεθνείς αγοραστές των κλάδων του χονδρεμπορίου, των σούπερ μάρκετ, των ξενοδοχείων, καθώς και της μαζικής εστίασης.

Για περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: https://www.crete.gov.gr/enimerosi/grafeio-typoy/release/anakoinosi_web-greek-gastronomy-gallias/

Δείτε επίσης: Ασφαλή υγειονομικό προορισμό χαρακτηρίζουν την Κρήτη ξένοι τουρίστες που επισκέφθηκαν το νησί το 2020 –

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading