Ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρεται στη νίκη του Προμηθέα και την πορεία της ομάδας στην GBL. Ο Προμηθέας εξασφάλισε τη νίκη επί του Πανιωνίου στην παράταση με 101-93, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL. Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε στο Web Radio της ΕΟΚ για την αναμέτρηση και την κατάσταση της ομάδας του. Αναφορικά με τη νίκη, δήλωσε ότι ακόμα δεν έχουμε κάνει κάτι, αλλά είναι μια πολύ καλή αρχή.
Η επιτυχία αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Ο Λούντζης τόνισε ότι οι ατυχίες και οι τραυματισμοί έχουν παίξει μεγάλο ρόλο φέτος και πρόσθεσε πως από τον Αύγουστο δεν έχουν καταφέρει να παίξουν όλοι μαζί.
Όσον αφορά τον αγώνα, υπογράμμισε τη σημασία του κρίσιμου τρίποντου που σημείωσε στην παράταση, λέγοντας ότι πρόκειται για μια τακτική που έχει δουλευτεί στις προπονήσεις. Επίσης, αναφέρθηκε στην προσαρμογή του στο νέο του περιβάλλον στον Προμηθέα, επισημαίνοντας τη συνεχιζόμενη διαδικασία βελτίωσης.
Ο Λούντζης έκλεισε με την επιθυμία η ομάδα του να πετύχει τους στόχους της και να βρεθεί στην τετράδα του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας ότι το άθλημα είναι ομαδικό και απαιτεί συνεργασία.
Πηγή περιεχομένου: in.gr