Η εθνική ομάδα ετοιμάζεται για τη ρεβάνς στη Γλασκώβη, επιδιώκοντας την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Nations League. Η εθνική ομάδα υπέστη ήττα με 1-0 από τη Σκωτία στο Καραϊσκάκης, παρά την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο. Η γαλανόλευκη θα ψάξει την ανατροπή στη ρεβάνς της Γλασκώβης, για να ανέβει στην πρώτη κατηγορία του Nations League.
Στο χώρο της Ευρωλίγκας, το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού σταμάτησε χθες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου η ομάδα ηττήθηκε με 81-73 από τον Ερυθρό Αστέρα. Για το Φάιναλ Φορ του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αυτή την ώρα στον ημιτελικό τον ΑΟ Θήρας.
Προτού συμβεί αυτό, ο Πανιώνιος εξασφάλισε την πρόκριση στον αυριανό τελικό, νικώντας την Θέτιδα με 3-0 σετ. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Νέας Σμύρνης διεκδικεί τρόπαιο, με τα σετ να διαμορφώνονται σε 25-20, 25-13 και 25-21.
Στο πλαίσιο του Νάσιονς Λιγκ, η Γερμανία πήρε προβάδισμα για τα ημιτελικά με νίκη 2-1 επί της Ιταλίας στο Μιλάνο, ενώ η Ολλανδία και η Ισπανία ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο Ρότερνταμ. Δύσκολη είναι η θέση της Γαλλίας που ηττήθηκε από την Κροατία με 2-0 στο Σπλίτ.
Στην Αμερική, ένα γκολ του Βινίσιους στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στη Βραζιλία επί της Κολομβίας, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τα τελικά του Μουντιάλ του 2026. Το Περού νίκησε τη Βολιβία με 3-1 και η Παραγουάη επικράτησε της Χιλής με 1-0.
Ένα σπουδαίο παιχνίδι, ένας ελληνικός εμφύλιος για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο γυναικών, θα παρακολουθήσετε αύριο στις έξι παρά τέταρτο από το MEGA PLAY και το in.gr. Στο εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, ο αήττητος Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βουλιαγμένη, με στόχο να εξασφαλίσουν σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς του επόμενου Σαββάτου. Θα είναι η τέταρτη φετινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Ολυμπιακό να έχει κερδίσει το κύπελλο, την Βουλιαγμένη να έχει νικήσει στο πρωτάθλημα, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.
Πηγή περιεχομένου: in.gr