Μεϊτέ: Επικοινώνησα με τον Λουτσέσκου και του ζήτησα να βρει λύση για να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ

Μεϊτέ: Επικοινώνησα με τον Λουτσέσκου και του ζήτησα να βρει λύση για να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ μιλά για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και την αναμέτρηση με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης των playoffs του Europa League, απέναντι στη Στεάουα Βουκουρεστίου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/2 22:00), με τον Σουαλιχό Μεϊτέ να εκπροσωπεί τους παίκτες της ομάδας. Ο Γάλλος μέσος ανέφερε το πώς γύρισε στον ΠΑΟΚ και τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό, ενώ προετοιμάζεται για το αυριανό ματς.

Αναφερόμενος στην απόφασή του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, ο Μεϊτέ δήλωσε: Νιώθω πολύ καλά, δουλεύω σκληρά και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Είδα το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Στεάουα, είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι με τη σωστή συγκέντρωση θα τα πάμε καλά. Για το αν υπάρχει αίσθημα εκδίκησης μετά την ήττα στην League Phase, ανέφερε ότι δεν το βλέπει ως εκδίκηση αλλά ως ευκαιρία πρόκρισης.

Σχολιάζοντας την κατάσταση της ομάδας, είπε ότι η ομάδα είναι στο ίδιο επίπεδο με πέρσι και ότι το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουν τη σωστή νοοτροπία. Αυτό που βίωσα πέρσι με τον ΠΑΟΚ ήταν μοναδικό. Οι συμπαίκτες, ο προπονητής και οι οπαδοί της ομάδας ήταν εξαιρετικοί. Όταν επικοινώνησα με τον προπονητή, του ζήτησα να βρει μια λύση ώστε να επιστρέψω.

Σχετικά με την ρεβάνς, ο Μεϊτέ παραδέχτηκε ότι θα ήταν προτιμότερο να αγωνιστούν στην Τούμπα, αλλά επεσήμανε την ανάγκη να είναι έτοιμοι για όλα και να κερδίσουν στο Βουκουρέστι. Πρέπει αύριο να κάνουμε το πρώτο βήμα πρόκρισης και να κερδίσουμε.

Βίντεο:

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play