Νίκολας Κέιτζ: Η αγάπη του ηθοποιού για τα ντολμαδάκια και η ελληνική κουζίνα

Νίκολας Κέιτζ: Η αγάπη του ηθοποιού για τα ντολμαδάκια και η ελληνική κουζίνα

Ο Νίκολας Κέιτζ απολαμβάνει την ελληνική κουζίνα και τα ντολμαδάκια στην Ελλάδα, ενώ γυρίζει τη νέα του ταινία. Πολλοί είναι οι σταρ του Χόλιγουντ που λατρεύουν την Ελλάδα και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Σημαντικός στιγμιότυπος είναι ότι ο Νίκολας Κέιτζ βρέθηκε στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας The Carpenter’s Son (Ο γιος του ξυλουργού), η οποία εξερευνά τη σπάνια ιστορία της παιδικής ηλικίας του Ιησού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός κάνει γυρίσματα στην Ελλάδα. Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του, ο Νίκολας Κέιτζ δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει τις βόλτες του και να απολαύσει ελληνικούς μεζέδες. Ο σταρ του Χόλιγουντ εντοπίστηκε σε γνωστό εστιατόριο του Πειραιά να τρώει παραδοσιακά πιάτα. Την είδηση έκανε γνωστή ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Κωνσταντίνος Κεφαλάς, με μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ποζάροντας μαζί του.

Στο εστιατόριο φαίνεται ότι ο 60χρονος ηθοποιός, με μακριά μαλλιά και καπέλο, ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με τα ντολμαδάκια – που ήταν ειδική παραγγελία καθώς δεν υπάρχουν στον κατάλογο. Ο Κωνσταντίνος Κεφαλάς μίλησε στην εκπομπή Ακόμα δεν Είδες Τίποτα και αποκάλυψε ότι ο Κέιτζ γεύτηκε μία μπριζόλα, κεφτεδάκια και ντολμαδάκια, επισημαίνοντας ότι ήταν εξαιρετικός και ευγενέστατος.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κόσμος δεν τον αναγνώριζε, παρά την παρουσία διακριτικής ασφάλειας. Ήταν πολύ χαλαρός. Του αρέσει πολύ η Ελλάδα και ο ήλιος μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεφαλάς. Επίσης, σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός γυρίζει ταινία στην Ελλάδα, καθώς είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με την Πενέλοπε Κρουζ στο Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι, που γυρίστηκε στην Κεφαλονιά.

Loading

Play