Νικολόπουλος: «Θα δούμε σημαντικές επιδόσεις από τους αθλητές μας»

Αισιόδοξος για την παρουσία της ελληνικής αποστολής κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες εξέφρασε ο Ανδρέας Βαζαίου, Αλέξανδρος Νικολόπουλος.

«Η ελληνική αποστολή κολύμβησης είναι η πιο έμπειρη μέχρι στιγμής. Οι περισσότεροι αθλητές έχουν στο ενεργητικό τους τουλάχιστον δύο Ολυμπιάδες και αυτό τους δίνει την δυνατότητα να μπορούν να διαχειριστούν αποδοτικότερα τις συνθήκες -αγωνιστικές και μη- των Ολυμπιακών Αγώνων, δηλαδή του μεγαλύτερου γεγονότος παγκοσμίως. Οι συνθήκες λόγω COVID είναι πρωτόγνωρες, αλλά αυτό δεν νομίζω ότι πτοεί την ελληνική αποστολή», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο έμπειρος προπονητής.

Αναφερόμενος στον επί σειρά ετών αθλητή του, ο Νικολόπουλος τόνισε: «Ο Ανδρέας Βαζαίος μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του στο ΟΑΚΑ (σημαντική βοήθεια προσέφερε ο γενικός διευθυντής κ.Χαλιορής), είναι ήδη στο Ολυμπιακό χωριό μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές μας όπου προσαρμόζονται στο νέο περιβάλλον. Η διαίσθησή μου είναι ότι θα δούμε σημαντικές επιδόσεις απο τους αθλητές μας. Εύχομαι καλή δύναμη».

Δείτε επίσης: Αποθέωσε την Μάρτα ο Πελέ!

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ