Ο Πατρίς Εβρά ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στις μικτές πολεμικές τέχνες, προκαλώντας αίσθηση με την επιστροφή του. Ο Πατρίς Εβρά, θρυλικός πρώην αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επισημαίνει μια νέα πορεία στην καριέρα του καθώς ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το αγωνιστικό του ντεμπούτο στο MMA (Μικτές Πολεμικές Τέχνες) στις 23 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης PFL Europe στην Accor Arena του Παρισιού. Αν και το πρώτο του σχέδιο να ασχοληθεί με την πυγμαχία το 2022 δεν υλοποιήθηκε, ο Εβρά παραμένει αποφασισμένος να ακολουθήσει το όνειρό του στις πολεμικές τέχνες.
Ο 43χρονος Εβρά δήλωσε: «Έχω παίξει στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου και έχω κερδίσει τα πάντα στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτή η βραδιά θα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για μένα». Στο πλαίσιο του ντεμπούτου του, η αναγγελία του για να αντιμετωπίσει τον πρώην εχθρό του, Λουίς Σουάρες, έχει προκαλέσει αναταραχή και συζητήσεις. Ο Εβρά δημοσίευσε μέσω του X (πρώην Twitter) την επιθυμία του να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ουρουγουανό, αναφέροντας ότι «θα πληρώσει από την τσέπη του» για να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση.
Η μεταξύ τους διαμάχη, η οποία χρονολογείται από το 2011, όταν ο Σουάρες κατηγορήθηκε για ρατσιστική προσβολή προς τον Εβρά, έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Εβρά σχολίασε την προπόνησή του, λέγοντας ότι έχει εκπαιδευτεί από κορυφαίους μαχητές και είναι έτοιμος να παρακολουθήσει τον αγώνα του στο οκτάγωνο, μεταβαίνοντας από το χορτάρι στη νέα αυτή πρόκληση.
Πηγή περιεχομένου: in.gr