Ρίγη συγκίνησης και σφοδρή κριτική στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ για την τραγωδία στα Τέμπη

Ρίγη συγκίνησης και σφοδρή κριτική στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ για την τραγωδία στα Τέμπη

Συγκλονιστικά σχόλια και εικόνες για την τραγωδία στα Τέμπη στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, με τον Λάκη Λαζόπουλο να αναπαράγει τη συνέντευξη της μητέρας του αδικοχαμένου Βάιου στο MEGA και στην εκπομπή Live News. Στην παρέμβασή του, έθεσε αμείλικτα ερωτήματα που κανείς από τους υπευθύνους δεν έχει τολμήσει να απαντήσει, καλώντας τους υπεύθυνους που επιχείρησαν να καλύψουν την τραγωδία να αναλογιστούν τις πράξεις τους. “Πάθατε αμνησία όλοι;” ρώτησε με αυστηρό τόνο, καταδικάζοντας τη συμπεριφορά τους.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Λάκης Λαζόπουλος παρουσίασε συγκλονιστικές εικόνες από τις μαζικές συγκεντρώσεις που διοργανώθηκαν για την τραγωδία στα Τέμπη. Μέσα από βίντεο γεμάτα συναισθήματα και παλμό, αναβίωσαν οι στιγμές των συλλαλητηρίων. Σχολιάζοντας τα γεγονότα, ο Λάκης δήλωσε: “Η μεταπολίτευση τελείωσε, η νεοπολίτευση ξεκίνησε”, τονίζοντας τη σημασία της ενότητας των Ελλήνων.

Στη συνέχεια, έθιξε την αδυναμία της αστυνομίας να διαχειριστεί την κατάσταση, ασκώντας σφοδρή κριτική για την καθυστερημένη αντίδραση της. Αναρωτήθηκε εύλογα: “Μετά μίκρυνε το πλήθος και τους πετάξατε τα δακρυγόνα;” Με την τοποθέτησή του, έφερε στο προσκήνιο τις αναταράξεις που προκάλεσαν τα γεγονότα, επισημαίνοντας την ανάγκη για ειλικρίνεια και διαφάνεια στις κυβερνητικές ενέργειες.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play