Αναβολή αγώνων στη Serie A λόγω θανάτου του Πάπα Φραγκίσκου, με νέα ημερομηνία διεξαγωγής. Η Ιταλία βρίσκεται σε κατάσταση πένθους από το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών. Η ανακοίνωση της Serie A επιβεβαίωσε ότι η 33η αγωνιστική θα αναβληθεί, ενώ απομένουν τέσσερα παιχνίδια που θα διεξαχθούν σε νέα ημερομηνία. Με την ολοκλήρωση του ιταλικού πρωταθλήματος, που περιλαμβάνει ακόμα πέντε αγωνιστικές, οι αναμετρήσεις της 33ης αγωνιστικής πιθανότατα θα διεξαχθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Η επίσημη ανακοίνωση της Serie A αναφέρει:
Ακολουθώντας τον θάνατο του Αγίου Πατέρα, η Lega Nazionale Professionisti Serie A ενημερώνει ότι οι αγώνες που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας. — Lega Serie A (@SerieA) April 21, 2025
Μετά το θάνατο του Αγίου Πατέρα, αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι αγώνες για τη σημερινή αγωνιστική του πρωταθλήματος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της λίγκας.
Οι αναβληθέντες αγώνες περιλαμβάνουν:
– Τορίνο – Ουντίνεζε
– Κάλιαρι – Φιορεντίνα
– Πάρμα – Γιουβέντους
Πηγή περιεχομένου: in.gr