Λίβερπουλ: Η ήττα από τη Νιούκαστλ στον τελικό του Carabao Cup θέτει νέα ερωτήματα για την ομάδα. Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να επιτύχει νίκη απέναντι στη Νιούκαστλ, η οποία επικράτησε με σκορ 2-1 στον τελικό του Carabao Cup, στερώντας από τους «κόκκινους» τον τίτλο. Ο Άρνε Σλοτ, προπονητής της ομάδας, αναφέρθηκε στην ήττα, δηλώνοντας ότι δεν πιστεύει πως οι αντίπαλοι είχαν μεγαλύτερη επιθυμία για τη νίκη. Πρέπει να περάσουν επτά μήνες για να χάσουμε δύο συνεχόμενες φορές, και αυτό συνέβη απέναντι σε δύο σημαντικούς αντιπάλους.
Ο Σλοτ επισήμανε επίσης ότι «η μία ομάδα διεκδικεί θέσεις για το Champions League, ενώ η άλλη είναι η Παρί». Η Παρί αυτή τη στιγμή είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά ξεκινήσαμε την εβδομάδα νικώντας τη Σαουθάμπτον, αυξάνοντας το προβάδισμά μας στην Premier League στους 12 βαθμούς.
Αναφερόμενος στη γενικότερη κατάσταση της ομάδας, τόνισε ότι όσο προχωρούν οι αγώνες στα τουρνουά, οι αντίπαλοι γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί και ότι η Λίβερπουλ μπορεί και αυτή να ηττηθεί. «Πήραν λίγη έξτρα ενέργεια με το γκολ, το οποίο τους άξιζε, οπότε δεν νομίζω ότι είχαν περισσότερη πείνα», πρόσθεσε. «Το παιχνίδι πήγε όπως ήθελαν και δεν είναι η πρώτη φορά που οι μεγαλύτεροι σύλλογοι του κόσμου χάνουν δύο συνεχόμενα παιχνίδια».
Πηγή περιεχομένου: in.gr