Δύο εξαιρετικές συνταγές για σπαγγέτι που υπόσχονται γεύσεις και ευκολία στην κουζίνα. Δύο απολαυστικές συνταγές για σπαγγέτι, τις οποίες ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην εκπομπή Βuongiorno με τη Φαίη Σκορδά, υπόσχονται να κάνουν την Κυριακή μας πιο γευστική και εύκολη.
Τα υλικά για τα κεφτεδάκια με σπαγγέτι και κόκκινη σάλτσα περιλαμβάνουν 500 γρ σπαγγέτι, 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά και μια ποικιλία από φρέσκα αρωματικά.
Για τη σάλτσα, ο Δημήτρης προτείνει να προσθέσουμε λίγο μέλι αντί για ζάχαρη, κάτι που προσθέτει μια ξεχωριστή γλυκύτητα. Αρχικά, ετοιμάζουμε τη σάλτσα στο μπλέντερ, συνδυάζοντας ντομάτα κονκασέ, βασιλικό, σκόρδο και λάδι.
Μόλις η σάλτσα είναι έτοιμη, προσθέτουμε τα κεφτεδάκια που φτιάξαμε από κιμά, αυγά, δυόσμο και μπαχαρικά, και τα αφήνουμε να ψηθούν σε χαμηλή φωτιά.
Για τη δεύτερη συνταγή, το σπαγγέτι aglio e olio με σύγκλινο, η διαδικασία περιλαμβάνει σοτάρισμα του σκόρδου και των πιπεριών τσίλι, πριν προσθέσουμε τα βρασμένα μακαρόνια και τον μαϊντανό. Ένα μυστικό για αυτή τη συνταγή είναι η προσθήκη αντζούγιας, που απογειώνει τη γεύση του πιάτου.
Πηγή περιεχομένου: in.gr