Ανακαλύψτε το Στα Καλά Καθούμενα, ένα premium steak house που εντυπωσιάζει με μοναδικές γεύσεις και εκλεκτές κοπές κρέατος. Το εστιατόριο Στα Καλά Καθούμενα, που διευθύνει ο chef patron Στέφανος Σαράτσης, έχει καταγράψει 28 χρόνια επιτυχίας στη Θεσσαλονίκη και πρόσφατα επεκτάθηκε στην Αθήνα, στην Ιερά Οδό 25-29. Αυτός ο χώρος είναι ιδανικός για τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων γεύσεων, που επιθυμούν να απολαύσουν μοναδικά πιάτα κρέατος.
Στο μενού περιλαμβάνονται εκλεκτές κοπές από σπάνιες ράτσες, προσφέροντας κρέατα ανώτερης ποιότητας που σερβίρονται από εξειδικευμένο προσωπικό, εκπληρώνοντας την τέχνη της κοπής στο μέγιστο βαθμό. Μεταξύ των κορυφαίων επιλογών βρίσκουμε wagyu A5 από την Ιαπωνία και wagyu rib eye από την Αυστραλία, με τις επιβλητικές Tomahawk να κλέβουν την παράσταση.
Τα συνοδευτικά πιάτα είναι εξίσου εκλεκτά και περιλαμβάνουν βελούδινο πουρέ με βούτυρο μαύρης τρούφας και τραγανά σπαράγγια με σκορδοβούτυρο. Επιπλέον, η μοναδική πίτα της Ανδρονίκης με φρέσκια τηγανητή πατάτα και φέτα Ηπείρου ξεχωρίζει στο μενού. Εδώ, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει και την εξαιρετική σαλάτα με άγρια ρόκα, βινεγκρέτ βαλσάμικο και φρέσκες φράουλες.
Το εστιατόριο προσφέρει επίσης ένα ιδιωτικό χώρο για ιδιαίτερες περιστάσεις, με ενημερωμένη λίστα κρασιών και signature cocktails.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το Στα Καλά Καθούμενα περιλαμβάνει και παράπλευρα projects, όπως ένα in-house μικρό ξενοδοχείο με εννέα πολυτελείς σουίτες και food-trucks δίπλα από το εστιατόριο.