Στο επίκεντρο θετικών ταξιδωτικών δημοσιευμάτων η Αμοργός

Ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και Μέσα Ενημέρωσης από Ιταλία, Βρετανία και Αυστραλία προτρέπουν τους πελάτες και τους αναγνώστες τους να επισκεφτούν εφέτος την Αμοργό με αναλυτικές παρουσιάσεις που εκθειάζουν τον προορισμό. Το VacanzeGreche.com είναι ένα μεγάλο τουριστικό πρακτορείο  στην Ιταλία και ειδικεύεται μεμονωμένα σε ελληνικούς προορισμούς.  

propoli

Στην ιστοσελίδα του χαρακτηρίζει την Αμοργό ως «το νησί του γαλάζιου, της γοητείας και της παρθένας φύσης» (https://www.vacanzegreche.com/blog/amorgos/come-arrivare/come-arrivare-ad-amorgos.aspx).  
  
Το Greek City Times, μια μεγάλη ιστοσελίδα με έδρα την Αυστραλία το οποίο ειδικεύεται στην Ελληνική κουλτούρα και παράδοση. Αναδημοσιεύει τη λίστα του Conde nast traveler με τα καλύτερα νησιά για το 2021όπου η Αμοργός εμφανίζεται στην 6η θέση (https://greekcitytimes.com/2021/02/19/greek-islands-2021-conde-nast/) 
  
Το Evaneos αποτελεί την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα στον κόσμο που επιτρέπει στους ταξιδιώτες  να κλίνουν ταξίδια απευθείας με έναν τοπικό ταξιδιωτικό πράκτορα  ανάλογα τον προορισμό που τους ενδιαφέρει. Για την Αμοργό γράφει, μεταξύ άλλων : «Η Αμοργός, ένα υπέροχο νησί του συγκροτήματος των Κυκλάδων, προσφέρει μια πιο ήσυχη,  εναλλακτική λύση αντί τα πιο τουριστικά νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης». (https://www.evaneos.co.uk/greece/holidays/places/5319-amorgos/) 
  
Τέλος, η βρετανική εφημερίδα Evening Standard σε άρθρο για τα καλύτερα ελληνικά νησιά που αξίζει κανείς να επισκεφθεί, επιφυλάσσει και αυτή εγκωμιαστικά σχόλια για το νησί των Κυκλάδων. (https://www.standard.co.uk/escapist/travel/best-greek-islands-to-visit-a3869661.html) 

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τα θετικά μηνύματα που έρχονται για το νησί μας από τις διεθνείς αγορές» τονίζει η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πόπη Δεσποτίδη και προσθέτει ότι «αυτό αποδεικνύει ότι κάθε ενέργειά μας έχει αποτέλεσμα, πράγμα που περιμένουμε να φανεί και όταν ανοίξει η τουριστική περίοδος». 
  
  
  
 
 
 

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading