Την κινητοποίηση της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ προξένησε η ειδοποίηση για πτώση μιας 31χρονης γυναίκας από μπαλκόνι πολυκατοικίας.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μια νεαρή γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη η οποία έπεσε από το μπαλκόνι πολυκατοικίας στα ανατολικά της πόλης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό έγινε περίπου στις 12.20 όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μια γυναίκα 31 ετών έπεσε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην περιοχή του Ιπποκρατείου.
Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την άτυχη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Δείτε επίσης: «Πόρτο Καρράς»: Ξεκίνησε η εξουδετέρωση των εκρηκτικών που βρέθηκαν σε αποθήκες του
- ΠΑΟΚ: Έναρξη προετοιμασίας με έντονη δραστηριότητα στην Ολλανδία
- Στα Νέα της Τρίτης: Η διπλή πρόκληση για τους καταθέτες
- Χάρβαρντ: Οι συνέπειες των πολιτικών της κυβέρνησης Τραμπ ενδέχεται να κοστίσουν σχεδόν 1 δισ. δολάρια ετησίως
- Πόσο επικίνδυνες είναι οι φωτιές σε χώρους ανακύκλωσης: Οι κίνδυνοι για την υγεία
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Σήμερα τα Do’s και Don’ts για τα ζώδια