Ανάλυση του Βιβιάνο για την απόδοση του Παναθηναϊκού και τις πιθανότητες πρόκρισης στη ρεβάνς με τη Φιορεντίνα. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σημαντικό βήμα προς την πρόκριση στους οκτώ του Conference League, επικρατώντας 3-2 της Φιορεντίνα στο ΟΑΚΑ στις 6 Μαρτίου. Παρά την νίκη, το μέλλον της ομάδας θα κριθεί στη ρεβάνς της Φλωρεντίας, την Πέμπτη 13 Μαρτίου, όπου οι βιόλα θα έχουν την ευκαιρία να ανατρέψουν την κατάσταση.
Στη διάρκεια της αναμέτρησης, ο πρώην τερματοφύλακας της Φιορεντίνα, Εμιλιάνο Βιβιάνο, σχολίασε την απόδοση του Πιέτρο Τερατσάνο κάτω από τα δοκάρια. Ο Ιταλός τερματοφύλακας, ο οποίος αποσύρθηκε το περασμένο καλοκαίρι, ανέφερε ότι δεν εντυπωσιάστηκε από την ποιότητα του Παναθηναϊκού, αν και οι πράσινοι έπαιξαν εντός έδρας.
Ο Βιβιάνο εξέφρασε σιγουριά για την πρόκριση της Φιορεντίνα, υποστηρίζοντας ότι η αναμέτρηση είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα και ότι ο Τερατσάνο έκανε καθοριστικά λάθη. Αναφορικά με το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, υποστήριξε ότι μπορεί ένας τερματοφύλακας που αγωνίζεται σπάνια να χάσει τη φόρμα του, σημειώνοντας ότι τα δύο από τα τρία γκολ δεν ήταν δική του ευθύνη.
Η αναμονή για τη ρεβάνς φέρνει υψηλές προσδοκίες, με τον Βιβιάνο να είναι αισιόδοξος ότι η Φιορεντίνα θα μπορέσει να γυρίσει την κατάσταση και να προχωρήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Πηγή περιεχομένου: in.gr