Άγιος Παντελεήμονας: Τη σκότωσε με μαξιλάρι και τηλεκοντρόλ

Οικογενειακό δράμα κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της 77χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα. Δράστης αυτής είναι ο 80χρονος σύντροφός της που δείχνει να μην έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.

propoli

Ο ηλικιωμένος που πάσχει από προχωρημένη άνοια, έδειχνε να μην μπορεί να κατανοήσει όχι μόνο τι του έλεγαν οι αστυνομικοί αλλά και να μην θυμάται ποιος είναι και τι έκανε στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγη ώρα μετά την άγρια δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους να περιφέρεται με τα ματωμένα ρούχα χαμένος στον δικό του κόσμο.

Τι έδειξε η νεκροψία

Η νεκροψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής Γεώργιος Ντιλέρνια έδειξε ότι η γυναίκα έφερε πολλαπλά χτυπήματα και κακώσεις στο πρόσωπο, τα μάτια της ήταν μαυρισμένα, όπως φαίνεται είχε βάλει τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο για να προστατευθεί, καθώς και τα χέρια της έφεραν μελανιές και χτυπήματα.

Ο δράστης μετά τα χτυπήματα που της κατάφερε με γροθιές και με ένα τηλεκοντρόλ που βρέθηκε σπασμένο στο χώρο, στη συνέχεια την αποτελείωσε με ένα μαξιλάρι το οποίο έφερε πάνω κηλίδες αίματος.

Loading