Αγωνία για τέσσερις αγνοούμενους στην Κρήτη

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλες τις υπηρεσίες της Κρήτης από την εξαφάνιση συνολικά 4 ανθρώπων στην περιοχή της Μεσαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα ξημερώματα μία γυναίκα κάλεσε την Άμεση Δράση και τους ενημέρωσε ότι το όχημα τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροπόταμου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή χωρίς μέχρι αυτήν την ώρα να έχουν εντοπίσει το παραμικρό.

Παρόλο που οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για ένα αγνοούμενο ζευγάρι, τελικά φαίνεται πως οι αγνοούμενοι είναι τέσσερις.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος ενώ εκτός από σκάφος της ΕΜΑΚ, χρησιμοποιείται και το drone της υπηρεσίας.

Το κινητό τηλέφωνο από το οποίο κάλεσαν για βοήθεια έχει κλείσει, σύμφωνα με τον διοικητή των πυροσβεστικών Δυνάμεων Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο συμβάν σημειώθηκε και το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένα όχημα, στο οποίο επέβαινε μια 31χρονη γυναίκα, παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στη Χερσόνησο.

Άντρες της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν.