Αλέξης Κούγιας για δολοφονία Άλκη: Διατάχθηκε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου (vid)

Σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των συλληφθέντων για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη αλλά και των μαρτύρων που ήταν στο σημείο, προχώρησαν οι δικαστικές αρχές, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας έπειτα από την συνάντησή του με την ανακρίτρια στο δικαστικό Μέγαρο, λίγο πριν την άφιξη του 12ου συλληφθέντα.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδη

propoli

Όπως δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος, αναμένεται να ακολουθήσει μια διαδικασία αναγνωρίσεως των συλληφθέντων από τους επιζήσαντες και από τα δύο παιδιά που ξέφυγαν.

«Εκεί πιθανώς θα γίνει και αποτύπωση συμπεριφορών και επίσης υπάρχει και ένα γεγονός για το οποίο έχει δημιουργηθεί ένας προβληματισμός στην ανακρίτρια. Θυμάστε τις επιφυλάξεις που είχα γιατί χωρίστηκε η δικογραφία με τα όπλα και ο κατηγορούμενος χωρίς να ζητήσει αναβολή έσπευσε να δικαστεί και να καταδικαστεί τελικά σε ποινή 4,5 ετών» πρόσθεσε ο κ. Κούγιας.

«Τα όπλα θα μιλήσουν»

«Πληροφορήθηκα επειδή έχω ζητήσει να γίνει εξετάσει DNA στα όπλα, γιατί τα όπλα θα μιλήσουν, θα πουν ποιοι είναι αυτοί που τα χρησιμοποιόυσαν και όχι μόνο για αυτή την πράξη. Πιθανόν να έχουμε αποκαλύψεις και για άλλες πράξεις που έχουν γίνει, πληροφορήθηκα δυστυχώς ότι αυτό είναι μια πολύ μεγάλη δύσκολη διαδικασία γιατί τα έχουν πιάσει πολλά πρόσωπα» είπε ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε πως «δε θέλησε να πει κάτι περισσότερο η κ. Ανακρίτρια και αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει πάρα πολύ» ενώ για μια ακόμη φορά εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις ανακριτικές αρχές.

Δείτε επίσης: Δημοσκόπηση Interview για την POLITIC: Με 11.2 μπροστά η ΝΔ – Tο ΚΙΝΑΛ παγιώνει υψηλό διψήφιο ποσοστό

Loading