Αναβολή της δίκης ζήτησε ο δικηγόρος που κατηγορείται για τη μαφία των φυλακών

Την αναβολή της δίκης για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του ζήτησε ο δικηγόρος της Αθήνας που κατηγορείται πλέον και έχει προφυλακιστεί ως μέλος της μαφίας του Κορυδαλλού αλλά και για εκβίαση του Αριστείδη Φλώρου της Energa.

propoli

Δύο μόλις εικοσιτετράωρα μετά την προφυλάκισή του, το φερόμενο ως θύμα της απόπειρας δολοφονίας, για την οποία στη συνέχεια ενεπλάκη ο Αριστείδης Φλώρος, δεν μετήχθη σήμερα στο δικαστήριο για να παραστεί ως πολιτική αγωγή, καθώς, όπως μετέφερε στους δικαστές ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, είναι σε «άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

«Δεν επιθυμώ να παραστώ ως πολιτικώς ενάγων» ανέφερε σε σχετική επιστολή του προς το Δικαστήριο, επισημαίνοντας παράλληλα ότι στην ακροαματική διαδικασία θα τον εκπροσωπήσει ο δικηγόρος, Θ. Παναγόπουλος.

Την ίδια στιγμή όμως, ο δικηγόρος Θ. Παναγόπουλος, που προσήλθε στο δικαστήριο, δήλωσε ότι έχει παραιτηθεί από την υπόθεση στην οποία εκπροσωπούσε μέχρι χθες τον 65χρονο δικηγόρο.

Τελικά, το δικαστήριο διέταξε τη μεταγωγή του δικηγόρου στη δίκη μέσα στην ημέρα.

Στο δικαστήριο Φλώρος και δύο Αλβανοί

Σε ό,τι αφορά την ουσία της υπόθεσης, παρών ήταν ο κατηγορούμενος ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας δολοφονίας, Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος μάλιστα έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε κάθειρξη 13 ετών και αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός, που σύμφωνα με την κατηγορία έδωσε την εντολή στους δυο φυσικούς αυτουργούς, που φέρονται ως μέλη του κυκλώματος των φυλακών, να δολοφονήσουν το δικηγόρο το Νοέμβριο 2014.

Στο δικαστήριο προσήχθησαν και δυο Αλβανοί που φέρεται να ελέγχουν το αποκαλούμενο κύκλωμα του Κορυδαλλού. Ο ένας είναι κατηγορούμενος για την απόπειρα σε βάρος του δικηγόρου, ενώ ο δεύτερος είναι μάρτυρας στην υπόθεση και, παράλληλα, κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Loading