Ανετράπη νταλίκα στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

Με δυσκολία, πολλά προβλήματα και από παρακαμπτηρίους διεξάγεται αυτή την ώρα η κίνηση των ΙΧ αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία καθώς στο 164ο χιλιόμετρο και συγκεκριμένα στο ύψος του Αγ. Κωνσταντίνου, ανατράπηκε νταλίκα.

propoli

Αυτή τη στιγμή, τα οχήματα εκτρέπονται σε παράλληλες οδούς του παλιού εθνικού δικτύου τουλάχιστον μέχρι το ύψος των Καμένων Βούρλων.

Το ατύχημα συνέβη όταν ένα μεγάλο φορτηγό επικαθήμενο, που κινούνταν με κατεύθυνση προς την Αθήνα προς τη Λαμία ανετράπη με αποτέλεσμα να κλείσει κάθετα τον δρόμο.

Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός

Σύμφωνα με την Τροχαία τα χειρότερα απεφεύχθησαν καθώς οι οδηγοί που ακολουθούσαν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έγκαιρα τα αυτοκίνητά τους, ενώ αυτοί που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα απέφυγαν την σύγκρουση με την νταλίκα, ο οδηγός της οποίας ανασύρθηκε τραυματίας.

Έγκαιρα και με επέμβαση διερχόμενων οδηγών απεγκλωβίστηκε άμεσα και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Λαμίας. Την ίδια ώρα, καταβάλλονται προσπάθειες να απομακρυνθεί η νταλίκα από το σημείο, αλλά και τα προϊόντα που μετέφερα (σαμπουάν – αφρόλουτρα).

Loading