Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ο Ρουπακιάς καθάρισε το παλικάρι»

Στις 11 Ιουλίου με την απολογία του Γ. Πατέλη που λιποθύμισε χθες και έλαβε αναρρωτική άδεια από τον γιατρό θα συνεχιστεί η δίκη για την Χρυσή Αυγή.

propoli

Στο μεταξύ και ο τελευταίος εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα, απολογούμενος αρνήθηκε την εμπλοκή του. Πρόκειται για εργάτη στη Ζώνη του Περάματος, που υποστήριξε πως το βράδυ της δολοφονίας βρισκόταν στο σπίτι του και ουδέποτε έλαβε το μήνυμα – κάλεσμα της Τοπικής Νίκαιας.

Παραδέχτηκε όμως πως ένας από τους συγκατηγορουμένους του σε συνομιλία τους ανέφερε πως «σφάξανε ένα παλικάρι στην Τσαλδάρη» και την επομένη έμαθε πως ο δράστης ήταν ο Ρουπακιάς.

Πρόεδρος: Σε τι έχετε καταλήξει; Υπάρχει ανθρωποκτονία και αποδίδεται στον Ρουπακιά.

Κατηγορούμενος: Δεν ξέρω ποια άτομα ήταν. Έχω καταλήξει ότι έγινε συμπλοκή και πήγε ο Ρουπακιάς και καθάρισε το παλικάρι.

Μιλώντας για το τατουάζ με το μαίανδρο που έχει στο σώμα του υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή αλλά το έφτιαξε στην Ισπανία το 2008 ενώ σε ερώτηση της προέδρου αν έχει προβληματιστεί για τον ναζιστικό χαιρετισμό, μιας και όπως είπε ασχολείται με την ιστορία, απάντησε: «Έχω διαβάσει ότι ήταν του Μεταξά».

Loading