Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο βιαστής της Δάφνης

Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο που επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα, ο βιαστής της Δάφνης.

propoli

Το 53χρονο τέρας που με το πρόσχημα ότι έψαχνε κοπέλα για να τον βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, παρέσυρε, κράτησε παράνομα, βασάνισε και βίασε ένα νεαρό κορίτσι μέσα στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη, τον Μάιο του 2017.

Απούσα και η 23χρονη φοιτήτρια

Απούσα από το ακροατήριο ήταν και το θύμα του, η 23χρονη φοιτήτρια που είχε βρεθεί  ημιλιπόθυμη, δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη. Η 23χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ομηρία και βιασμό της από τον 53χρονο, ο οποίος – όπως η ίδια φέρεται να είπε – αφού της επιτέθηκε, την αναισθητοποίησε και στη συνέχεια την βίασε.

Αρνείται τις κατηγορίες

Ο 53χρονος αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη …θέληση της νεαρής κοπέλας και πως έχει σοβαρά προβλήματα όρασης, τα οποία δεν του επέτρεπαν να προβεί στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Παιδική πορνογραφία

Σε βάρος του πάντως   έχει  ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη ακόμα και για παιδική πορνογραφία καθώς στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του φέρεται να εντοπίστηκαν βίντεο με πρωταγωνιστές παιδιά.

Η δίκη διακόπηκε για τις 3 Ιουλίου.

Loading