“ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ” στη Θεσσαλονίκη!

“Δικτατορία” στη Θεσσαλονίκη!

Παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή, στις 18.30, στη Θεσσαλονίκη και στις “Ακυβέρνητες Πολιτείες” (Αλέξανδρου Σβώλου 28, πλ. Ναυαρίνου) το βιβλίο “ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ” (εκδόσεις Άπαρσις) του αρχισυντάκτη της “Politik Press”, Γιάννη Συμεωνίδη.

Για το βιβλίο, πέρα από τον συγγραφέα, θα μιλήσει ο εκπαιδευτικός Χρήστος Λάσκος, ενώ θα συντονίσει η Ματίνα Αξιούργου, η οποία θα διαβάσει και μια πολύ ενδιαφέρουσα κριτική του δημοσιογράφου Γιάννη Τριάντη.

propoli

Η “ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ” πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πολιτικό μυθιστόρημα με πανέξυπνη πλοκή, που φαίνεται πως θα ταράξει τους λογοτεχνικούς κύκλους.

Συναρπαστικό χρονικό

Ο «κάτι περισσότερο από συγγραφέας» Πέτρος Αργυρίου είχε κατακτήσει τα πάντα: δόξα, χρήματα, ερωτικές συντρόφους, χιλιάδες θαυμαστές.

Πάνω απ’ όλα, είχε κατακτήσει την απλόχερη εύνοια του επικεφαλής του ολοκληρωτικού Καθεστώτος – και την σύζυγό του.

Στην απέλπιδα προσπάθειά του να αποκρύψει τον δεσμό, το βράδυ της ολοκληρωτικής αποθέωσής του, θα ψελλίσει ένα αστείο για τη δημοκρατία που θα αποδειχτεί η μοναδική αντιστασιακή πράξη της ζωής του.

Θα καταφέρει ο συγγραφέας να ξεφύγει από την οργή του Τραπεζιτάρχη, αλλά και των επαναστατικών ομάδων που αγωνίζονται για την ανατροπή του;

Ο Γιάννης Συμεωνίδης μας προσφέρει ένα συναρπαστικό χρονικό των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα των επόμενων δεκαετιών, οι οποίες δεν είναι τόσο μακριά όσο φαίνονται…

 

 

 

 

 

Loading