INTIME

Ο ΔΣΑ στηρίζει νομικά τους πυρόπληκτους

Ο ΔΣΑ συνδράμει νομικά τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής. Παρουσία μελών του, στον Δήμο Μαραθώνα, για δωρεάν νομική βοήθεια.

propoli

Στο χώρο κατάθεσης των αιτήσεων, στο δήμο Μαραθώνα, για την παροχή άμεσης, δωρεάν νομικής συνδρομής προς τους πυρόπληκτους κατά τη συγκεκριμένη διαδικασία, βρίσκονται από το πρωί μέλη του ΔΣ του ΔΣΑ καθώς και συνεργάτες του Συλλόγου.

Το κλιμάκιο του ΔΣΑ θα μείνει στο χώρο τουλάχιστον ως τα τέλη Αυγούστου, για να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, στη σχετική διαδικασία για την κατάθεση των αιτήσεων για παροχή οικονομικής και άλλης βοήθειας.

Παράλληλα, από την ερχόμενη Δευτέρα θα εγκατασταθούν στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες στο δήμο Μαραθώνα, μετά από αίτημα του δήμου, δύο δικηγόροι-συνεργάτες του ΔΣΑ για να βοηθήσουν τις δημοτικές υπηρεσίες -με όποιον τρόπο κριθεί αναγκαίο από αυτούς- για την έγκαιρη και σωστή παραλαβή και διεκπεραίωση των αιτήσεων.

Ο ΔΣΑ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, σε κάθε νομικό θέμα που αντιμετωπίζουν τις πρώτες αυτές μέρες μετά την τραγωδία.

Loading