Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για κλοπές και απόπειρες

Στην εξιχνίαση τριάντα δύο υποθέσεων κλοπών-διαρρήξεων, σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ηρακλείου, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου , που παράλληλα προχώρησαν στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 24 και 25 ετών που κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος ‘Αμεσης Δράσης της διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, έφεραν αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης του φαινομένου των διαρρήξεων και κλοπών και σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων από αστυνομικούς, προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα από τις 05.07.2019 έως και την 01.09.2019, είχαν διαπράξει σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ηρακλείου, είκοσι οκτώ (28) κλοπές και τέσσερις (4) απόπειρες κλοπών. Είχαν συγκεκριμένα αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 65.000 ευρώ.

propoli

Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading