Επίσκεψη της ΥΦΕΘΑ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά σε μονάδες στη Λήμνο

Στη Λήμνο μετέβη χθες, η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη σε μονάδες του νησιού. Παράλληλα, αντάλλαξε και ευχές με το προσωπικό, ενόψει των επικείμενων εορτών.

propoli

Η υφυπουργός, συνοδευόμενη από τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, πραγματοποίησε επίσκεψη στην 130 Σμηναρχία Μάχης απ’ όπου εξέφρασε την ικανοποίηση της για την καθημερινά άμεση ετοιμότητα του προσωπικού στην υπεράσπιση του εθνικού εναέριου χώρου και της εθνικής μας κυριαρχία και για το εξαιρετικό έργο που επιτελείται.

Έπειτα, επισκέφθηκε την κανονιοφόρο «ΑΗΤΤΗΤΟΣ», στο λιμάνι της Μύρινας, όπου ενημερώθηκε για τις δράσεις της κανονιοφόρου και ευχαρίστησε το προσωπικό «για την αδιάκοπη εκτέλεση τόσο του επιχειρησιακού όσο και του κοινωνικού έργου που επιτελεί, σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες». Την υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο διοικητής της Ναυτικής Διοίκησης Αιγαίου αρχιπλοίαρχος Ιωάννης Πάττας.

Τελευταίος σταθμός ήταν η 88 Στρατιωτική Διοίκηση «ΛΗΜΝΟΣ», όπου ενημερώθηκε επί των θεμάτων των τμημάτων χρονικών ετοιμοτήτων του Σχηματισμού. Η κα Κόλλια – Τσαρουχά δήλωσε «εντυπωσιασμένη από τον επαγγελματισμό και την άριστη γνώση και εκτέλεση των ειδικών καθηκόντων». Σήμερα επισκέφθηκε το 265ο μηχανοκίνητο τάγμα Εθνοφυλακής (265 Μ/Κ ΤΕ) και την Ιερά Μονή Αρχάγγελου Ταξιάρχη Μιχαήλ, στον Μανταμάδο, στη Λέσβο, συνοδευόμενη από το διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) αντιστράτηγο Νικόλαο Μανωλάκο.

Loading