Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΣ, Θεόφιλος Βασιλείου

Στο εργοστάσιο Αιγίου των ΕΑΣ ο Απόστολος Κατσιφάρας

Το εργοστάσιο Αιγίου των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων επισκέφθηκε την Πέμπτη (27/9) ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, μετά από πρόσκληση της διοίκησης των ΕΑΣ.

propoli

Ο κ. Κατσιφάρας συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, αντιστράτηγο της ΕΛΑΣ, Δημήτρη Δριβίλα, το γενικό διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών, Δημήτρη Καραβίδα, και την εκτελεστική γραμματέα της ΠΔΕ, Διονυσία Μαράτου.

Τους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, αντιναύαρχος Π.Ν., Γιώργος Ροΐδης, ο διευθύνων σύμβουλος, Θεόφιλος Βασιλείου, και ο διευθυντής του εργοστασίου, Γιώργος Μαντζαβίνος.

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας, κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες, οι παραγωγικές δραστηριότητες και ο υπάρχων προγραμματισμός, η συμμετοχή του συγκροτήματος στην τοπική οικονομία, η σημερινή δύναμης του εργατικού δυναμικού και τα υφιστάμενα προβλήματα του εργοστασιακού συγκροτήματος.

Παράλληλα, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες ανεύρεσης πόρων και χρηματοδοτικών εργαλείων από την Περιφέρεια, για την αποκατάσταση ζημιών στις κτιριακές εγκαταστάσεις του εργοστασίου, την αντικατάσταση των συστημάτων θέρμανσης και ψύξης και για την υποστήριξη ερευνητικών προγραμμάτων, σε συνεργασία με τις Τεχνικές Σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ακολούθησε περιήγηση στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και ειδικότερα στα τμήματα παραγωγής.

Επίσης, έγινε συνάντηση με το προεδρείο του Σωματείου των Εργαζομένων, όπου πέρα των άλλων συζητήθηκε με έμφαση το θέμα πρόσληψης αναγκαίου μόνιμου τεχνικού προσωπικού.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Κατσιφάρας εξέφρασε την πλήρη στήριξη και συνεργασία της Περιφέρειας και τη συνδρομή του, για το σκοπό αυτό, προς τα αρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Loading