Η ΕΛΠΕ ανακατασκεύασε πλατεία στο Καλοχώρι

Στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής ευθύνης «360ο Ενέργειες», ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια εγκαινίασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη το έργο «Ανακατασκευή της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως στη Δημοτική Κοινότητα Καλοχωρίου» του Δήμου Δέλτα.

propoli

Το έργο έχει συνολικό εμβαδό 2.270 τμ. και περιλαμβάνει την ανάπλαση του χώρου της παιδικής χαράς, του γηπέδου καλαθοσφαίρισης, καθώς και της αλέας. Το έργο υλοποιήθηκε σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, με πρόβλεψη πρόσβασης σε άτομα με ειδικές ανάγκες και πιστοποίηση από τον ανεξάρτητο φορέα «Octocert».

Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Δέλτα, Ευθύμης Φωτόπουλος καθώς επίσης και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ την Ελληνικά Πετρέλαια εκπροσώπησαν ο διευθυντής Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης Χρ. Αντώντσιος, καθώς επίσης και  διευθυντικά στελέχη του ομίλου. Επίσης παραβρέθηκαν και παιδιά από τη σχολική κοινότητα της περιοχής, που έπαιξαν και διασκέδασαν, την ώρα που νέοι τοπικοί αθλητικοί σύλλογοι πραγματοποίησαν την καθημερινή τους προπόνηση.

«Τα εγκαίνια της σημερινής παιδικής χαράς που εντάσσονται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των ΕΛΠΕ είναι μια από τις πολλές τους δράσεις στον δικό μας Δήμο. Μέχρι σήμερα έχουν υλοποιήσει και άλλα έργα, όπως Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών, Φωτοβολταϊκά στα σχολεία, πετρέλαιο θέρμανσης σε σχολικές μονάδες, ενίσχυση αθλητικών σωματείων, πολιτιστικών συλλόγων και κοινωνικών δομών» τόνισε στην ομιλία του ο δήμαρχος Δέλτα, Ευ. Φωτόπουλος.

Ενώ από την πλευρά του ο Χρ. Αντώντσιος τόνισε ότι «στόχος του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στους κατοίκους των όμορων Δήμων υλοποιώντας σειρά δράσεων για την κοινωνία, με έμφαση στις ευπαθείς ομάδες, στη νέα γενιά, στον αθλητισμό, τον πολιτισμό αλλά και με πολλά έργα υποδομής, όπως η διαμόρφωση της πλατείας που εγκαινιάζουμε σήμερα».

Loading