φωτ. αρχείου

Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς στην Λεωφ. Ποσειδώνος (pic)

Φριχτό τροχαίο με δύο νεκρούς σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφ. Ποσειδώνος και διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη.

propoli

Αυτοκίνητο μάρκας Mercedes με δύο επιβάτες συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες. Από την σφοδρότατη σύγκρουση σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν σοβαρά οι άλλοι δύο.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν ο πρώτος στο Νοσοκομείο Γεννηματάς και ο δεύτερος στο Τζάννειο ενώ οι δύο νεκροί μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Διαλύθηκε η μηχανή και το Ι.Χ.

Από τη σφοδρή σύγκρουση η μηχανή αλλά και το αυτοκίνητο κυριολεκτικά διαλύθηκαν με αποτέλεσμα η Παραλιακή να παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και να επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν μεγάλη καθώς στο σημείο έφτασαν οκτώ (!) περιπολικά, δύο αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες αλλά και τους δύο νεκρούς που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άκρη του οδοστρώματος.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος:

nek2

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα προκειμένου να απεγκλωβίσουν έναν τραυματία.

Δείτε επίσης: Η ΕΛΑΣ ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας στους βουλευτές που ψήφισαν τη συμφωνία

Loading