Θύμα της γεωργιανής μαφίας η γιαγιά του Γ. Πρίντεζη

Κατά τις συλλήψεις των μελών της γεωργιανής συμμορίας «Vor V Zakone» έγινε γνωστό, ότι ένα από τα θύματα, ήταν και η γιαγιά του γνωστού καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γιώργου Πρίντεζη, την οποία και λήστεψαν τον περασμένο Μάρτιο.

propoli

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δράστες εισέβαλαν στην οικία της γιαγιάς του γνωστού μπασκετμπολίστα των «ερυθρολεύκων» που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και αφού ακινητοποίησαν την ίδια και την βοηθό της, στη συνέχεια της αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή.

Συνελήφθησαν πέντε αναζητείται άλλος ένας

Οι λεπτομέρειες αυτές έγιναν γνωστές αμέσως μετά τις συλλήψεις πέντε γεωργιανών, μελών της σπείρας ηλικίας 28, 36, 41, 42 και 43 ετών αντίστοιχα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο «αρχηγός» της.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα –κατά περίπτωση – αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ συρροή, της πρόληψης και καταστολής, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, της αντίστασης και για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Επίσης ως μέλος της συμμορίας ταυτοποιήθηκε και ένας ακόμη 48χρονος Γεωργιανός που αναζητείται από τις αρχές καθώς διέπραξε ληστείες με την απειλή της χρήσης ηλεκτρικού σίδερου.

Loading