Ιωάννινα: Λεωφορείο από την Αλβανία μετέφερε 98 κιλά χασίς

Στην τσιμπίδα των αρχών πιάστηκε λεωφορείο της διακρατικής γραμμής από την Αλβανία το οποίο θα πραγματοποιούσε τη μεταφορά μεγάλου φορτίου χασίς στη χώρα.

propoli

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων είχαν πληροφορηθεί ότι ο χώρος των αποσκευών του έκρυβε ναρκωτικά και το ακινητοποίησαν στην εθνική οδό Κακαβιάς – Ιωαννίνων στο ύψος του Καλπακίου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας στο όχημα που εκτελούσε δρομολόγιο από τους Αγίους Σαράντα με προορισμό την Αθήνα, βρέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 16 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 97 κιλών και 750 γραμμαρίων κι έτσι ο 34χρονος Αλβανός οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Το ιδιοκτησίας αλβανικής εταιρείας λεωφορείο κατασχέθηκε μαζί με 955 ευρώ και δυο δολάρια που είχε πάνω του ο 34χρονος, την άδεια οδήγησής του και δύο κινητά.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν οι τελικοί παραλήπτες του χασίς.

Loading