Και δεύτερος ταξιτζής καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση!

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 29χρονου ηθοποιού Γιώργου Καρκά από την ΕΛΑΣ, φαίνεται πως απέδωσε καρπούς.

propoli

Σύμφωνα με νεότερη καταγγελία, ο κατηγορούμενος -και ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως- για τον βιασμό 24χρονου ταξιτζή την 13η Νοεμβρίου, είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά έναν ακόμη οδηγό ταξί.

Ο δεύτερος οδηγός βγήκε να μιλήσει, μόλις είδε τις φωτογραφίες του συλληφθέντος που δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής Διάταξης και τον αναγνώρισε ως τον πελάτη που -κατά δήλωσή του- τον είχε παρενοχλήσει σε μία από τις κούρσες του.

Η διαδικασία -μέθοδος που ακολούθησε ο 29χρονος ήταν μάλιστα ακριβώς η ίδια με αυτή στην περίπτωση του 24χρονου ταξιτζή.

Ίδια διαδρομή και ίδιες στάσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου, o δεύτερος οδηγός φέρεται να έχει καταθέσει ότι πριν από λίγο καιρό παρέλαβε τον ηθοποιό από το ίδιο σημείο και ακολουθώντας την ίδια διαδρομή με τις ίδιες στάσεις όπως με τον συνάδελφό του, κατέληξαν στο αλσάκι πίσω από τη Γεωπονική Σχολή.

Εκεί και πάλι, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που επικαλείται ο Τύπος, ο 29χρονος συλληφθείς φέρεται να έριξε στον καφέ του ταξιτζή το «jungle juice» με σκοπό να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις, χωρίς ωστόσο τελικά να το καταφέρει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό, όχι στην Αστυνομία, αλλά στην εταιρεία με την οποία συνεργάζεται, η οποία προχώρησε στη διαγραφή του συγκεκριμένου πελάτη από το μητρώο της πλατφόρμας. Εκείνος όμως κατάφερε να γίνει και πάλι μέλος, χρησιμοποιώντας διαφορετικά στοιχεία.

Δείτε επίσης: Σεισμική δόνηση 3,6 Ρίχτερ στη Θήβα – «Κουνήθηκε» και η Αθήνα

Loading