Προβλήματα και στην Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου από το βράδυ του Σαββάτου

Κλειστοί δρόμοι στην Αττική – Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία

Αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική έχει προκαλέσει η κακοκαιρία, καθώς αρκετοί δρόμοι είναι κλειστοί και την Κυριακή (30/9).

propoli

Μάλιστα, από νωρίς το πρωί η Πυροσβεστική έχει λάβει περισσότερες από 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και κοπές δέντρων, κυρίως στα Μέγαρα, την Καλλιθέα, την Κηφισιά, την Αγία Παρασκευή και το Μοσχάτο.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική

Σύμφωνα με την Τροχαία, κλειστή είναι η περιοχή γύρω από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταξύ Ναυάρχου Βότση, Ισμήνης και παλιάς Παραλιακής.

Επίσης, κλειστές παραμένουν η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας – Θήβας, από το 5ο χιλιόμετρο, και η παλαιά εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου, από το 38ο έως το 57ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

«Έσπασε» το τηλέφωνο στην Πυροσβεστική

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Σάββατο (29/9) λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων η Πυροσβεστική έλαβε εκατοντάδες κλήσεις για μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία, αντλήσεις υδάτων και κοπές δένδρων.

Συγκεκριμένα, έλαβε 162 κλήσεις στην Αττική, 543 στην Κορινθία, 111 στην Αργολίδα, 102 στην Μεσσηνία, 60 στη Λακωνία και 40 στην Εύβοια.

Loading