Κοζάνη: Σύλληψη δύο αλλοδαπών που μετέφεραν 58 κιλά κάνναβης με ΙΧ

Με συντονισμένες προσπάθειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κοζάνης και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, δύο αλλοδαποί ηλικίας 51 και 29 ετών με τις κατηγορίες της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, μεταφοράς μη νόμιμου αλλοδαπού και πλαστογραφίας κατά περίπτωση.

propoli

Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα με οδηγό των 51χρονο και συνοδηγό τον 29χρονο, βρέθηκαν σαράντα επτά συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους πενήντα οχτώ κιλών και διακοσίων ογδόντα γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 51χρονος αλλοδαπός μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας, τον 29χρονο ομοεθνή του, ο οποίος εισήλθε παράνομα στη χώρα και κατά τον έλεγχο επέδειξε διαβατήριο το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου, ενώ εκκρεμούσε εις βάρος του μέτρο απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι συνολικά κατασχέθηκαν:

58 κιλά και 280 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

ΙΧΕ αυτοκίνητο

Δύο κινητά τηλέφωνα

Δύο κάρτες sim

Χρηματικά ποσά των 240 ευρώ και 2.500 Λεκ Αλβανίας

Διαβατήριο

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς ξεκίνησε προανάκριση, ενώ κατά των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Θα οδηγηθούν πλέον στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Loading