ΛΑΕ: Διαμαρτυρία για την σφαγή των Παλαιστινίων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη, στις 19:30, έξω από την ισραηλινή πρεσβεία η Λαϊκή Ενότητα και όπως τονίζει σε γραπτή ανακοίνωσή της «έχουμε γίνει μάρτυρες μίας άνευ προηγουμένου δολοφονικής επιχείρησης του ισραηλινού στρατού εναντίων των Παλαιστινίων κάθε ηλικίας, που αντιτίθενται στη μετεγκατάσταση της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ».

propoli

Η ΛΑΕ κάνει λόγο για επιχείρηση «γενοκτονίας» από το κράτος του Ισραήλ και επισημαίνει πως μέχρι στιγμής έχουν βρει τον θάνατο από ισραηλινά πυρά τουλάχιστον 58 Παλαιστίνιοι αγωνιστές, ανάμεσα τους μέχρι και βρέφη οκτώ μηνών και έχουν τραυματιστεί χιλιάδες Παλαιστίνιοι.

Χαμογελαστός δίπλα στον Νετανιάχου ο Τσίπρας

«Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα βυθίζεται στην αβεβαιότητα αλλά και στους κινδύνους της στρατηγικής συμμαχίας με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ και ο πρωθυπουργός ποζάρει ανερυθρίαστος και χαμογελαστός δίπλα-δίπλα με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου, τον κύριο υπαίτιο της σφαγής και ενορχηστρωτή των δολοφονικών επιθέσεων του ισραηλινού στρατού εναντίον των Παλαιστινίων» προσθέτει.

Τέλος, η ΛΑΕ απαιτεί την καταδίκη των ισραηλινών επιθέσεων ιδιαίτερα από την ελληνική κυβέρνηση και την άμεση αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Loading