Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας

Άλλη μία δύσκολη ημέρα περιμένει σήμερα χιλιάδες πολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα. 

propoli

Η κυκλοφορία τους θα γίνεται και τη σημερινή ημέρα μετ’ εμποδίων, λόγω των απεργιών αλλά και των στάσεων εργασίας που έχουν προαναγγείλει οι εργαζόμενοι σε αυτά.

Από πολύ νωρίς το πρωί εξαιτίας των απεργιών επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας, με το μποτιλιάρισμα να είναι μεγάλο. Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρουσιάζονται στην οδό Συγγρού στην άνοδο από το ύψος της Νέας Σμύρνης, στην άνοδο της εθνικής οδού, σε κάποια σημεία της παραλιακής στον Αλιμο, στη Βουλιαγμένης, στην Ηλιουπόλεως και φυσικά στο κέντρο της Αθήνας, την Βασιλέως Κωνσταντίνου μετά το Παναθηναϊκό Στάδιο και μέχρι το Χίλτον και σε κάποια τμήματα της Βασιλίσσης Σοφίας.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα λόγω της 24ωρης απεργίας, που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί αντιδρώντας στο κλείσιμο του αμαξοστασίου Ελληνικού και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

Στην απεργία θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στις γραμμές Express που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο.

Μετρό και ηλεκτρικός

Στάσεις εργασίας αποφάσισαν να κάνουν και οι εργαζόμενοι στο Μετρό όπως και στον ηλεκτρικό. Έτσι το Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα κινηθεί μεταξύ 9:00 – 21:00 ενώ ο ηλεκτρικός θα ακινητοποιηθεί από τις 5πμ έως τις 8 πμ. Κανονικά αναμένεται να λειτουργήσουν ο Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το Τραμ.

 

Loading