Μύκονος: Ληστεία κατά παραγγελία του συζύγου

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε γνωστή επιχειρηματίας της Μυκόνου και μάλιστα όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα υπεύθυνος για αυτήν ήταν ο… σύζυγός της.

propoli

Η συγκεκριμένη σερβικής καταγωγής επιχειρηματίας με καταστήματα στα Ματογιάννια, κατήγγειλε ότι άγνωστοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της και της απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 145.000 ευρώ, χρήματα τα οποία είχε κρύψει σε συγκεκριμένο σημείο που μόνο εκείνη και ο σύζυγος της γνώριζαν.

Οι ληστές που μπήκαν στην οικία της ακινητοποίησαν πρώτο το πεντάχρονο τους παιδί δένοντας το στο κρεβάτι με αποτέλεσμα να υποστεί σοκ από τον φόβο και την ταραχή και μετά την μητέρα του.

Δείχνοντας να γνωρίζουν που βρίσκονται τα χρήματα πήραν τα λεφτά και εξαφανίστηκαν, με τους αστυνομικούς να μην τους έχουν εντοπίσει ακόμη, παρότι «πιάστηκαν» από τις κάμερες ασφαλείας.

Έπεσε σε αντιφάσεις και ομολόγησε

Η προσεκτική εξέταση του βίντεο από τους αστυνομικούς του τμήματος Μυκόνου, τους ανάγκασε να καλέσουν για κατάθεση τον σύζυγο της επιχειρηματία. Φωτογράφο στο επάγγελμα και άνθρωπο χαμηλών τόνων σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων του νησιού.

Ο τελευταίος υπέπεσε σε αντιφάσεις και μετά από πιέσεις αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι ήταν αυτός που οργάνωσε τη ληστεία στο σπίτι του.

 

 

Loading