INTIME

Οι αγρότες έκλεισαν την ΕΟ Αθηνών-Λαμίας

Η συνέχιση των αγροτικών κινητοποιήσεων και τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε πολλά σημεία δημιουργούν προβλήματα στην κίνηση των αυτοκινήτων.

propoli

Από το πρωί κλειστή είναι η Εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Νίκαιας Λάρισας, με την Αστυνομική Διεύθυνση να προχωράει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται ως ακολούθως:

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας (χ/θ 348+106 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και μέσω της Οδού Βόλου και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918).

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας, θα αναστρέφονται μέσω της Αερογέφυρας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και ακολούθως της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου, θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (331+686 του Π.Α.Θ.Ε.).

Loading