Πέραμα: Νεκρός ανασύρθηκε 52χρονος που έπεσε σε δεξαμενή περισυλλογής καυσίμου

Νεκρός ανασύρθηκε, έπειτα από επιχείρηση της πυροσβεστικής, 52χρονος άνδρας ο οποίος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε σε δεξαμενή περισυλλογής καυσίμου σε διυλιστήριο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο Πέραμα · αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου του.

propoli

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο για εργαζόμενο ιδιωτικής εταιρείας που είχε τελειώσει την εργασία του (εργασίες συντήρησης στη συγκεκριμένη δεξαμενή) και επέστρεψε στο σημείο για να πάρει κάποια κλειδιά που είχε ξεχάσει.

Εντοπίστηκε στη δεξαμενή από τον υπεύθυνο ασφαλείας της βάρδιας, ο οποίος ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία.

Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Εκτιμάται πως ο θάνατος του 52χρονου άνδρα δεν αποκλείεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Β΄ Λιμενικό Τμήμα (Κερατσινίου) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για θάνατο άνδρα, σε λιμενική εγκατάσταση, στην περιοχή του Ικονίου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής διαπιστώνοντας πως επρόκειτο για 52χρονο υπάλληλο της λιμενικής εγκατάστασης.

Ο ανωτέρω, ο οποίος ανευρέθη στη λεκάνη ασφάλειας δεξαμενής πετρελαίου και ανασύρθηκε με τη συνδρομή κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ε.Μ.Α.Κ., μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Loading