INTIME

Πειθαρχική δίωξη στον Κούγια για το επεισόδιο με τον Λαζόπουλο!

Πειθαρχικά… παρατράγουδα για τον γνωστό δικηγόρο Αλέξη Κούγια μετά την επίθεση σε βάρος του ηθοποιού και παρουσιαστή Λάκη Λαζόπουλου.

propoli

Ο πρόεδρος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, άσκησε αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη σε βάρος του γνωστού δικηγόρου για το ..περίφημο πλέον επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο Αθηνών Αρένα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί μετά από αυτή την κίνηση είναι να κληθεί ο Αλέξης Κούγιας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του ενώπιον του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του ΔΣΑ.

Εάν τελικώς κριθεί ότι ο θερμόαιμος ποινικολόγος έχει παραβιάσει τον Κώδικα Δεοντολογίας των δικηγόρων θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο το οποίο έχει και το τελικό λόγο.

«Στο χρωστάω τρία χρόνια»

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγινε γνωστά αλλά και παραδέχτηκε ο δικηγόρος εξηγώντας και τους λόγους της συμπεριφοράς του, το… μοιραίο βράδυ όταν αντελήφθη τον γνωστό ηθοποιό να διασκεδάζει με την παρέα του στο κέντρο όπου βρισκόταν και ο ίδιος, τον πλησίασε και τον σκαμπίλισε λέγοντας «στο χρωστάω τρία χρόνια».

Αφορμή γι αυτή την συμπεριφορά ήταν η σάτιρα που έχει κάνει στο παρελθόν μέσα από την εκπομπή του ο Λάκης Λαζόπουλος με θέμα τον Αλέξη Κούγια.

Δείτε επίσης: Ο φρούραρχος Θεσσαλονίκης επί ναζί διχάζει ακόμα την πόλη (έγγραφο)

Loading