INTIME

Περίπου 500 μηχανές Παναθηναϊκών στην κηδεία του Π. Γιαννακόπουλου (pics)

Μετά τη Μητρόπολη Αθηνών, όπου η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, πλήθος κόσμος ακολούθησε τον εμβληματικό παράγοντα του Παναθηναϊκού στην τελευταία του κατοικία στο Α’ Νεκροταφείο.

propoli

Συγκεκριμένα, 500 μηχανές συνόδευσαν την οικογένεια Γιαννακόπουλου με τον κόσμο να σέβεται την επιθυμία των συγγενών και να μην μπαίνει τελικά στο νεκροταφείο.

Αφού φώναξαν την λέξη «Αθάνατος» στη μνήμη του Π. Γιαννακόπουλου, οι οπαδοί συνομίλησαν για λίγα λεπτά της ώρας με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μπάσκετ του τριφυλλιού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια από τον θάνατο του πατέρα του, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους τονίζοντας πως εκείνοι ήταν που έδιναν δύναμη στον εμβληματικό παράγοντα ώστε να κάνει όλα όσα έκανε για την ομάδα.

Σε μια άκρως συγκινητική στιγμή, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τόνισε προς τους οπαδούς:

«Σας αγαπούσε τόσο πολύ. Εσείς του δίνατε δύναμη. Πραγματικά σας αγαπούσε και τον αγαπούσατε παρά πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό που κάνατε».

Σπάραξε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Από τις πλέον συγκινητικές στιγμές της τελετής το τελευταίο αντίο του αδερφού του Παύλου Γιαννακόπουλου, Θανάση. Ο τελευταίος κατά την αναχώρηση του οχήματος που μετέφερε τη σορό του εμβληματικού παράγοντα, έπεσε στο πίσω παρμπρίζ και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον αδερφό του.

Loading