INTIME

Σήμερα απολογείται ο κοσμηματοπώλης για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Σήμερα το πρωί η απολογία του 73χρονου κοσμηματοπώλη που κατηγορείται για τις σωματικές βλάβες τις οποίες φαίνεται πως προκάλεσε στον Ζακ Κώστόπουλο κατά τον χρόνο που εκείνος προσπαθούσε να βγει από το μαγαζί του κατηγορούμενου, στο οποίο είχε εισβάλει νωρίτερα όταν  ο ιδιοκτήτης του δεν βρισκόταν μέσα στον χώρο.

propoli

Για αύριο έχει προσδιοριστεί η απολογία του έτερου κατηγορούμενου που διατηρεί μεσιτικό γραφείο στην περιοχή.

Αίτημα από τους συγγενείς του θύματος

Στο μεταξύ υποβλήθηκε αίτημα  των συγγενών του Ζακ Κωστόπουλου στον ανακριτή να ζητήσει από όλα τα γειτονικά του καταστήματα ,έξω από το οποίο  άφησε την τελευταία του πνοή ο 33χρονος ,το υλικό που έχουν καταγράψει και οι δικές τους κάμερες.

Το αίτημα υποβλήθηκε δια της πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας, Άννυς Παπαρρούσου, η οποία ζήτησε επίσης να διερευνηθεί εάν υπήρχαν κάμερες μέσα στο κοσμηματοπωλείο καθώς και να συγκεντρωθεί όλο το οπτικό υλικό από τις σκηνές της επίθεσης σε βάρος του Ζακ Κωστόπουλου που έχει μέχρι τώρα δει το φως της δημοσιότητας.

Η ελλιπής άλλωστε έρευνα της αστυνομίας για το περιστατικό του ξυλοδαρμού και εν συνεχεία του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, ανάγκασε χθες τον ανακριτή της υπόθεσης να μην λάβει απολογία από τον κοσμηματοπώλη και να του δώσει 24ωρη προθεσμία. Ο ίδιος ο 73χρονος από την πλευρά του αρνείται  την κατηγορία που του αποδίδεται.

Δείτε επίσης: Αναβλήθηκε για τον Οκτώβρη η δίκη για τον ξυλοδαρμό του Κωνσταντινέα

Loading