INTIME

Σεμινάρια σε δικαστές, εισαγγελείς για Καταπολέμηση της Διαφθοράς

Κύκλο διήμερων εκπαιδευτικών δράσεων που απευθύνονται στους δικαστικούς και εισαγγελικούς  λειτουργούς διοργανώνει η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, σε συνεργασία με το Φινλαδικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο HAUS και την Υπηρεσία Στήριξης Ευρωπαϊκών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (SRSS).

propoli

Οι δράσεις θα λάβουν χώρα σε 12 εφετειακές πόλεις και έχουν ως στόχο να ενισχύσουν το έργο των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, μέσω ανταλλαγής θεωρητικών και νομολογιακών απόψεων, μελέτης περιπτώσεων καθώς και μεταφοράς καλών πρακτικών στη βάση ευρωπαϊκών υποθέσεων και ευρωπαϊκής συγκριτικής αξιολόγησης.

Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων τoυ ΣΔΟΕ (Πειραιώς 207 & Αλκίφρονος 92 Αθήνα, Ισόγειο) από τις 08:30 π.μ. μέχρι τις 16.30.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα σεμινάρια και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση  της Διαφθοράς:  www.gsac.gov.gr.

Loading