Στον ανακριτή η 19χρονη και η μητέρα της για τη δολοφονία βρέφους στην Πετρούπολη

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί για απολογία η 19 χρονη κοπέλα από την Πετρούπολη και η μητέρα της, που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία του νεογέννητου μωρού της 19χρονης.

propoli

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν άντεχε την κατακραυγή του κόσμου επειδή θα έφερνε στον κόσμο ένα παιδί χωρίς πατέρα, σημειώνοντας ότι έβλεπε το μωρό σαν κίνδυνο και ένιωθε ντροπή. Γι’ αυτό το λόγο αμέσως μόλις το γέννησε πήρε την απόφαση να το ξεφορτωθεί.

«Εγώ το σκότωσα» φέρεται να λέει η 19χρονη προσπαθώντας να απαλλάξει τη μητέρα της από την κατηγορία, της συνέργειας σε ανθρωποκτονία.

«Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω και μου είπε ότι θα φέρει τον γιατρό. Ήμουν έντρομη, και του είπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν μια κύστη και πέρασε» φέρεται μα λέει.

Όταν το παιδί γεννήθηκε, αμέσως το είδε σαν εχθρό. «Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ» λέει η 19χρονη.

Όσο για την ασταθή ερωτική ζωή της, όπως υποστηρίζει, μέσα από αυτή ένιωθε αποδεκτή. Ήταν πολύ παχουλή, της έκαναν μπουλινγκ, και μέσα από τις εφήμερες σχέσεις επιβεβαιωνόταν.

Loading