INTIME

Στον ανακριτή ο κοσμηματοπώλης από την Ομόνοια

Απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο κοσμηματοπώλης που κατηγορείται για βαριές σωματικές βλάβες τις οποίες επέφερε στο τραυματισμένο σώμα του Ζακ Κωστόπουλου.

propoli

Σήμερα προσάγεται στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του και ο έτερος συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου, ο οποίος αρχικά είχε κλειδωθεί μέσα στο κοσμηματοπωλείο στο οποίο κατά την εκτίμηση του ιδιοκτήτη του είχε εισβάλλει για να το ληστέψει.

Ο δεύτερος δράστης είναι ένας 55χρονος μεσίτης, που προσήχθη χθες στην Ασφάλεια ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του 33χρονου και τελικά συνελήφθη.

Ο 55χρονος, ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, αναγνωρίστηκε από το βίντεο, όπου φαίνεται να χτυπά με κλωτσιές το 33χρονο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, καθώς και από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο, επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Loading