Στον ανακριτή σήμερα ο Μπαρμπαρούσης

Απολογείται σήμερα ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος κατηγορείται για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας καθώς κάλεσε από το βήμα της Βουλής σε πραξικόπημα κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του για το «Μακεδονικό».

propoli

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής  που ήταν καταζητούμενος για ένα 48ωρο συνελήφθη στο σπίτι φίλης του το πρωί της περασμένης Δευτέρας σε εκτέλεση του εντάλματος που είχε εκδοθεί σε βάρος του μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του.

Ο Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης αρνείται το αδίκημα το οποίο του αποδίδεται ενώ εμφανίζεται μετανιωμένος για τα όσα προκλητικά είπε στη Βουλή όταν κάλεσε τον στρατό να συλλάβει την πολιτική ηγεσία του τόπου.

Υποστηρίζει πλέον  ότι σέβεται το Σύνταγμα, το Δημοκρατικό πολίτευμα και στους θεμελιώδεις θεσμούς. Αναφερόμενος δε στα όσα είπε στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή έκανε λόγο για «άκομψη φρασεολογία», «ατελείς λεκτικές υπερβολές και άτυχες εκφράσεις, που οφείλονται στη θυμική έξαρση» υπογραμμίζοντας πως η κατηγορία σε βάρος του «είναι τελείως ασύμβατη και αναντίστοιχη με τον χαρακτήρα και τις πεποιθήσεις μου».

Loading