Στον εισαγγελέα οι δράστες για το φόνο της φοιτήτριας

Στον εισαγγελέα οδηγούνται το μεσημέρι, οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

propoli

Πρόκειται για έναν 19χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία και έναν 21χρονο Ροδίτη, ο οποίος αρνείται μέχρι τώρα τα όσα του καταλογίζονται.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα της 21χρονης βρέθηκε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους. Η άτυχη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στο δεξί της πόδι.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της 27ης Νοεμβρίου, όταν οι δύο νεαροί και το θύμα μετέβησαν στο εξοχικό που ανήκει σε έναν εκ των δύο στην περιοχή Πεύκους της Λίνδου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες φαίνεται πως ήθελαν να συνευρεθούν ερωτικά με την 21χρονη, ωστόσο εκείνη φέρεται να αντιστάθηκε, γεγονός που τους εξόργισε. Τότε την χτύπησαν με αντικείμενο στο κεφάλι, προκαλώντας βαθιά θλαστικά τραύματα στο κρανίο της.

Όταν αντιλήφθηκαν ότι η 21χρονη ήταν πλέον λιπόθυμη και χωρίς τις αισθήσεις της, τη μετέφεραν με φορτηγάκι σε απομονωμένη παραθαλάσσια περιοχή, όπου την πέταξαν από ύψος τουλάχιστον 10 μέτρων.

Όπως έγινε γνωστό, σημαντικό ρόλο στις έρευνες των αρχών έπαιξαν οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο σπίτι της άτυχης φοιτήτριας από τις οποίες προέκυψε η εμπλοκή των δύο, ενός 19χρονου αλβανικής καταγωγής, και ενός 21χρονου Έλληνα.

Loading