Στη ΓΑΔΑ τρία άτομα για τη δολοφονία στου Φιλοπάππου

Δύο Πακιστανοί και ένας Ιρακινός συνελήφθησαν από αστυνομικούς αργά το βράδυ της Πέμπτης και κατηγορούνται για τη δολοφονία του 25χρονου φοιτητή, Νίκου Μουστάκα στου Φιλοπάππου. 

propoli

Οι δύο πρώτοι, ηλικίας 26 και 17 ετών αντίστοιχα εντοπίστηκαν στην Ειδομένη, μιας και είχαν σκοπό να διαφύγουν μέσω Σκοπίων στο εξωτερικό, ενώ ο τρίτος συνελήφθη στην Αθήνα.

Άπαντες βρίσκονται στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δύο Πακιστανούς, που δηλώνει ανήλικος φέρεται να ομολόγησε ότι εκείνοι διέπραξαν τη ληστεία.

Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς απείλησαν το νεαρό με ένα σπασμένο μπουκάλι, που του κόλλησαν στον λαιμό, για να του αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο.

Υποστηρίζει όμως ότι δεν έσπρωξαν τον 25χρονο να πέσει στον γκρεμό, αλλά αυτός για να τους αποφύγει, έκανε μερικά βήματα πίσω, παραπάτησε και έπεσε.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τους δύο εκ των τριών δραστών έχει αναγνωρίσει και η 23χρονη πορτογαλίδα φίλη του άτυχου φοιτητή.

Μέλη της άγριας συμμορίας

Οι δύο Πακιστανοί, μαζί με τον Ιρακινό είχαν δημιουργήσει μία άγρια συμμορία και επιτίθονταν σε τουρίστες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης για να τους κλέψουν τα κινητά τηλέφωνα και τα πορτοφόλια.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους από δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στην τσάντα, από πληροφορίες που κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν, αλλά και από κλήσεις κινητών τηλεφώνων που κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν.

Loading