Σώρρας: «Με κυνηγάει η χώρα μου»

Το ίδιο τροπάριο συνεχίζει ο Αρτέμης Σώρρας μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού δηλώνοντας στους δημοσιογράφους πως: «Με κυνηγάει η χώρα μου».

propoli

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο άνθρωπος που υποστηρίζει ότι διαθέτει 600 δισεκατομμύρια ευρώ σε τράπεζα της Ανατολής δήλωσε ότι εκπροσωπεί χιλιάδες Έλληνες και πως μπορεί να αποδείξει την ύπαρξη των χρημάτων που ισχυρίζεται ότι διαθέτει.

«Με καταδιώκει, με κυνηγάει η ίδια η χώρα μου. Ίδρυσα έναν πολιτικό φορέα που εκπροσωπεί χιλιάδες Ελλήνων και δεν μπορώ να ταυτιστώ με την έννοια της εγκληματικής οργάνωσης. Έχω όλες τις αποδείξεις για τα 600 δισ. ευρώ. Τα εξώδικα τα κάνουν ελεύθερα οι πολίτες. Δεν έχουμε κερδίσει ή πάρει ούτε ένα ευρώ από κανέναν» υποστήριξε, λίγο πριν περάσει την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού.

Θα ζητήσει άρση της προφυλάκισης

Ο Σώρρας προφυλακίστηκε διότι κρίθηκε ύποπτος φυγής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε ενώπιον του ανακριτή το βαρύ κατηγορητήριο που τον… κυνηγά. Όπως είπε: «είναι έωλο» και δήλωσε έτοιμος να ζητήσει άρση της προφυλάκισής του καταθέτοντας προσφυγή στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο τις επόμενες 15 ημέρες.

Έξω από το κτίριο 10 του δικαστικού συγκροτήματος όπου απολογήθηκε βρέθηκαν περίπου 10 υποστηρικτές του, στους οποίους φώναξε «στα χέρια σας όλα τώρα».

Loading